fbpx

Szolgáltatások

Zsindelyezés

A zsindelyezés egyszerűen és költséghatékonyan kivitelezhető, ezenkívül a legidőtállóbb megoldásnak bizonyul napjainkban. Palatető vagy tönkrement zsindelytető felújítása esetén az időjárásnak legtovább ellenálló, legpraktikusabb és legszebb megoldása a zsindely.

Szakembereink számos zsindelyfajtából személyre szabottan segítenek az Önnek legmegfelelőbb alapanyagot kiválasztani. Praktikussága mellett az esztétikai elvárásoknak is megfelel: nem csak a jégeső ellen nyújt védelmet, de rengeteg színben és formában kapható.

Cégünk, a GreenQuest Kft. olyan külföldi szakemberekkel bővítette csapatát, akik zsindelyezés
területén hatalmas tapasztalattal rendelkeznek, így fokozottan garantáljuk a minőségi munkát.

Tető és padlás hőszigetelés

A szórt purhab szigetelés napjainkban méltán az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb szigetelőanyag az építőiparban. Alkalmazzuk tetőszigeteléshez, lépésálló padlás szigeteléshez, födémszigeteléshez, lapostető hőszigeteléshez és még sorolhatnánk.

A purhab kiemelkedő tulajdonságainak köszönhetően rengeteg felület hőszigetelésére használható. Felelősségteljes tetőfedő cégként olyan hatékony szigetelési megoldást kerestünk ügyfeleink számára, mely ár-érték arányban verhetetlen!

Bádogozás

A megfelelő tető kialakításakor különös figyelmet fordítunk a helyes csapadékelvezetésre. Fontos az ereszcsatornák stabil rögzítése, hogy nagy mennyiségű csapadék se jelentsen gondot. Az optimális vízelvezetés érdekében az ereszcsatornákat megfelelően lejtjük.

Ereszcsatornák telepítésén túl foglalkozunk látszó fafelületek korcolt lemezelésével is, mely az esztétikus megjelenés mellett, időtálló megoldás is, mivel a faanyagokkal szemben nincs szükség rendszeres felületkezelésre. Igény esetén csúcsdíszek felhelyezését is vállaljuk!

Tetőjavítás

Tönkrement a zsindely? Beázik a tető? Segítünk!

A legkisebb problémákból is hatalmas kiadásokkal járó károk alakulhatnak ki, ha nem történik meg időben a tetőfelújítás. Amint észreveszi a hibát, készítsen fotókat a problémás területről, és rövid leírással küldjön e-mailt az info@zsindelyestetofedes.hu címre, hogy mielőbb elkezdődjön a javítás.

Munkatársaink a lehető leggyorsabban felmérik a tető állapotát, és egyedi felújítási tervet készítenek Önnek. A gyors munkavégzés mellett fontosnak tartjuk, hogy időtálló, garanciális megoldásokat biztosítsunk ügyfeleinknek.

Tetőkarbantartás

Előzze meg a bajt, és igényelje rendszeresen karbantartási szolgáltatásunkat!

A legjobb megoldás, ha a problémát még a kialakulása előtt megelőzzük. Egy épület esetén a leginkább igénybe vett terület a tető, mely egyben a legfontosabb is, hisz az nyújt teljes védelmet az időjárással szemben. Munkatársaink Ön és családja biztonságának érdekében magas szakértelemmel vizsgálják át a teljes tetőt, hogy mihamarabb orvosolják az esetleges apróbb hibákat is. Fix havidíjas szolgáltatásunk magában foglalja az ereszcsatornák tisztítását is, mellyel nagy tehertől szabadítjuk meg a tetőszerkezetet. Karbantartási szolgáltatásunk, mint pl. a zsindelyes tető mohátlanítása, nagymértékben meghosszabbítja a tető élettartamát, és rengeteg pénzt spórol meg Önnek.

Oromdeszka felújítás

Az oromdeszka felújítása évtizedekig védi a tetőfelületet a napsütéstől és az esőtől, mindemellett elegáns megjelenést is kölcsönöz! Háromféle módszerrel végezzük a felújítást:

 1. Az oromdeszkát csiszolás után három rétegben új, erős vízbázisú LAZÚR festékkel kezeljük – az eljárás szavideje csupán 5 év.
 2. Az oromdeszkát a háztetőn lévővel megegyező zsindellyel lefedjük, ezáltal évtizedekig tartós eredményt kapunk. Mi ezt a megoldást javasoljuk!
 3. A harmadik módszer az oromdeszkák fémlemezzel való burkolása, mely szintén évtizedes megoldást garantál, viszont rendkívül költséges eljárás.

Válassza Ön is háztetője díszítésére az oromdeszka felújítást!

Alacsony hajlásszögű tető fedése

Alacsony hajlásszögű tetők fedésére sajnos nem engedi a zsindely gyártója, hogy hagyományos kanadai zsindely technológiával dolgozzunk, mert 15 fokos hajlásszögnél kevesebb esetén nem nyújt elegendő védelmet a beázások ellen a tervezett garancia ideje alatt. Ezért ott más technológiával, de alapanyagában megegyező a zsindely színével azonos modifikált bitumenes lemezt használunk, hogy a lehető legjobban harmonizáljon a tető többi zsindelyezett részével. Legyen szó íves, vagy félnyereg tetőtől, minden esetben így kell kialakítani, ún. alacsony hajlásszögű kivitelben. Élettartalma kb. 25-30 év, ár/érték arányban a legjobb választás!

Bizonyos esetekben van lehetőség a korcolt lemezfedésre is, melynek árfekvése a bitumenes lemezhez képest kiemelkedően magas, patinás megjelenése azonban vitathatatlan. Élettartama kb. 35-45 év.

Műszaki tanácsadás

Teljesen természetes dolog, ha megrendelőként nincs tisztában az adott felújítás teljes műszaki tartalmával. Ha már megbízott egy referenciák és ajánlások alapján Ön számára meggyőző kivitelezőt, plusz biztosíték lehet, ha a munkához műszaki szakértőt fogad fel, ezt mindenképpen javasoljuk is! A műszaki szakértő jelenléte a tulajdonos szakmai szeme innentől kezdve. A műszaki tanácsadó nem ellenségként csatlakozik a projektbe, inkább segít, javaslatokat tesz annak érdekében, hogy a munka a lehetőségekhez képest még jobb minőségben készüljön el. Az a tapasztalat, ha a műszaki szakértőt már az árajánlat elbírálás szakaszába is bevonják, nemhogy plusz költséget, hanem akár jelentős megtakarítást is eredményezhet. Garancia arra, hogy a megrendelő érdekeit előtérbe helyezve a lehető legjobban elvégzett munkát adják át a projekt végén.

Ingyenes hiteltanácsadást és hitelügyintézést biztosítunk ügyfeleinknek.

Személyre szabott, díjmentes hitelközvetítéstés, mellyel pénzt időt és energiát takaríthat meg!

Hitelszakértőnk: Huszer Sándor +36 30 639 8636 e-mail: huszer.sandor@credipass.hu

Prémium minőségű zsindelyezéshez válasszon minket, regisztrált szakkivitelezőt!

IKO Cambridge Xpress zsindely 25 ÉV GARANCIÁVAL

IKO Cambridge Xtreme zsindely 30 ÉV GARANCIÁVAL

Zsindely típusok

Duplán laminált, két rétegű, elnyűhetetlen. A legdurvább időjárási viszonyokat is jól bírja. A speciális Cambridge Lane technológia lehetővé teszi a gyorsabb felrakást.

8 színben kapható:

 • Amazon Green (43)
 • Earthtone Cedar (49)
 • Harvard Slate (50)
 • Eastern Grey (51)
 • Dual Black (52)
 • Autumn Brown (53)
 • Aged Redwood (54)
 • Riviera Red (55)

Hagyományos zsindelyek

Hódfarkú zsindely

Méhsejt zsindely

Téglány zsindely

Zsindely forgalmazó partnerünk a zsindely.hu, ahol a profi kiszolgáláson túl a korrekt árak is garantáltak! Vásárlás esetén érdeklődjön náluk a +36 30 468 9945-ös telefonszámon, és hivatkozzon ránk!
Ingyenes helyszíni felmérést szeretne, vagy egyéb kérdése van a témában?

Adja meg elérhetőségét, és kollégánk hamarosan visszahívja Önt!