fbpx

Rólunk

Zsindelyezésben az elsők!

Tetőfedés az életünk, ezért munkánk során mindig a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozunk, modern dizájnt teremtünk, és precíz kivitelezést nyújtunk. Nekünk az Ön és családja biztonsága a legfontosabb, melyet otthonában a hibátlan tetőszerkezet garantál!

A GreenQuest Kft. csapata több, mint 10 éve foglalkozik tetőfedéssel, javítással és karbantartással. Jóhírünket a kiváló, pontos munkavégzés mellett, jó hangulatú, összeszokott , rendszerető brigádunknak, valamint fő irányvonalunknak, a zsindelyes tetőfedésnek köszönhetjük. Kivitelezésünk minősége garantált, hiszen a kiváló zsindelyforgalmazó IKO Magyarország Kft. által szervezett zsindely szakkivitelezési képzések állandó résztvevői vagyunk!

Kiemelt partnerünk

Büszkék vagyunk teljesítményünkre!

Fő profilunk a zsindelyes tetőfelújítás, mely során tönkrement, gyenge minőségű zsindelyét, prémium minőségű, gyönyörű zsindelyre cseréljük, jellemzően bontás nélkül.  Munkánk során tartós, esztétikus, gyors megoldást biztosítunk, ügyelve arra, hogy ne zavarjuk Önt a mindennapi életben.

Az általunk használt építőanyagok forgalmazója akár 25-30 év garanciát is vállal laminált zsindelyeire, cégünk pedig biztosítja ehhez a kiváló szakértelmet a tetőrenoválás során.

A zsindelyezésen túl legyen szó bármilyen alakzatú és anyagú tetőről, bízza tapasztalt szakembereinkre a munkát!

Kivitelező csapatunkkal nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre és a biztonságos munkavégzésre. Célunk, hogy elégedett ügyfelekkel gazdagodjunk, ezért a zsindelyezési munkáinkat a legmagasabb színvonalon, képzett szakembereinkkel végezzük.

Miért válasszon minket?

A manapság nehéz építőipari környezetben és a dráguló anyagárak mellett fontosnak érezzük, hogy versenyképes és megfizethető áron végezzünk a zsindelyezést, hiszen így maradhatunk a piacon, és ezáltal növelhetjük elégedett megrendelőink számát.

Munkánk legértékesebb gyümölcse, ha jó szívvel tovább ajánlanak minket!

Több, mint 10 év tapasztalat
100% garancia
Minőségi alapanyagok

ZSINDELYEZÉS 12 LÉPÉSBEN:
Dőljön hátra, és élvezze a szakszerű felújítást!

 1. Ajánlatkérés
 2. Szaktanácsadás, felmérés
 3. Árajánlat
 4. Finanszírozási támogatás, szerződéskötés
 5. Munkakezdés, helyszín biztosítása (mobil WC kihelyezése stb.)
 6. Zsindely logisztika, szállítás
 7. Folyamatos tájékoztatás a munkafolyamat alatt, időjárási készenlét
 8. Munka lezárása, ellenőrzése
 9. Megmaradt, bontatlan anyagok visszaszállítása
 10. Korrekt elszámolás, garancialevél átadása
 11. Takarítás
 12. Végszámla kiállítása
Zsindelyezes.hu, zsindelyezésben az elsők!

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére!